CRÒNICA PARTITS CADET MASCULÍ

SEGONA FASE
S’INDIOTERIA 59 – POLLENÇA 56
Inici de la segona fase com esperavem, lluita fins al darrer segon contra un dels equips forts del grup.
D’aquest partit podem treure 2 conclusions.
La primera i molt important, és impossible lluitar els partits si només estem ficats dins el joc 10 minuts. El partit en dura 40 i si només ens presentam a una ínfima part i regalam la resta a l’equip contrari es fa costa amunt treure-los envant. I no ens hem d’enfadar per la derrota o per errades individuals sino per la nostra pròpia actitud col·lectiva.
La segona i no manco important, és la defensa dels colors, de la identitat. Pollença és un poble de lluitadors i si l’equip contrari lluita més que noltros, vol dir que hem triat el camí equivocat. Els pollencins tenim els “…” més grans i ho hem de demostrar a cada acció del partit. A n’aquest partit evidentment hi va haver molts jugadors de l’equip contrari que es deixaren la pell per l’equip i justament això ens va faltar a nosaltres.
Ara toca espavilar i molt, queda molta competició i no ens podem dormir.
POLLENÇA 54 – PLA 28
Després de treure la conclusió que dominam i entenem la part tàctica, ens queda superar l’escoll de la concentració i intensitat durant els 40 minuts del partit.
Un partit més ens hem limitat a jugar, això si, veritablement bé, durant 15 escasos minuts i moment aïllats. Això, segons el rival, és absolutament insuficient.
La defensa ha estat esplèndida, quan els 5 jugadors de pista han estat concentrats i disposts, i al moment que algú s’ha adormit hem tornat a la defensa insignificant que tan mal gust ens dona.
En atac hem hagut de superar la zona del contrincant, i un cop més, quan hem intentat fer el que entrenam, pensant en les sol·lucions al problema plantejat pel rival, hem aconseguit rompre-la per tots els costat… una altra cosa és ficar la cistelleta, que ens segueix costant molts més esforços dels que voldriem.
Un cop més treure conclusions positives, detectar les errades a millorar i corregir i mirar cap endavant.
I tots desitjam una ràpida recuperació de n’Albert, lesionat durant el partit; i d’en Lluís, intervingut aquesta setmana passada. Tornau aviat!!