DIADA A MURO GRUP INICIACIÓ

DIADA MURO GRUP INICIACIÓ (TOFOL). DISSABTE 21.
Sortida del Pavelló de Pollença a les 10,00h amb cotxes particulars.

DIADA MURO GRUP PRE-BASQUET (AINA). DISSABTE 21.
Sortida del Pavelló de Pollença a les 9,20h amb cotxes particulars

CRONICA DEL EQUIP JUNIOR PREFERENT

Acabada la primera volta i a punt per continuar amb la segona, ha arribat l’hora de fer un petit balanç, i analitzar quin ha de ser el camí a seguir.

La temporada va començar amb  molt bones sensacions, bons partits, competitivitat màxima i fins i tot, la victòria, sempre amb els peus a terra, coneguent les nostres dificultats, les limitacions i fent una molt bona feina, sapiguent d’on partíem i on volíem arribar.
Després d’aquest bon inici, ens vam confiar, entrenaments menys excelents, faltes de jugadors i tot que seguiem competint bé degut al bon bagatge acumulat sabíem que això no podia durar. I així va ser, a la part final d’aquesta primera volta, que és on estem, hem estat capaços del millor, per què ho sabem fer, però també hem jugat els pitjors partits de l’any, baixant la competitivitat i la lluita que ens caracteritzava.
Balanç, hem de millorar entrenant molt i fort, mai hem de perdre de vista els nostres objectius i no desesperar, confiant plenament amb aquesta feina que hem de fer. Hem d’anar a més, creixent i pujant pas a pas aquest llarg i duríssim camí que hem triat pujar.
Ànims i forces,  amb cap fred i cor calent, aconseguirem el que cercam.