PALMA AIR EUROPA-BAHIA SAN AGUSTIN

Bones tardes a tots,

Tal i com vam fer al darrer partit de la primera ronda dels play-off, convidam a tots els membres del vostre club que portin la part superior d’alguna equipació del vostre club a entrar al partit de demà dilluns a les 20:45h al Palau d’Esports de Son Moix de forma gratuita.

El partit és de notable importància ja que el guanyador del partit aconsegueix passar a la següent ronda i seguir viu a la lluita per l’ascens a Or.

Esperam comptar amb la vostra assistència i el vostre suport!

Salutacions,

CB. Bahia San Agustín.

NOTA AGRAÏMENT 12 HORES

Es van celebrar les 12h de Bàsquet amb una gran participació.
Esperem que tothom passes un dia tan agradable com el que vàrem passar tant la Directiva, com els entrenadors, com els paymas i demes gent que ens va ajudar a preparar aquest event.

Gràcies a tots vosaltres, el C.B. COLONYA POLLENÇA, ha pogut aportar el seu granet d’arena a l’ASSOCIACIÓ ABAIMAR.

12 HORES DE BASQUET A POLLENÇA

Bones,

Aquí teniu els horaris de les 12 hores de bàsquet a Pollença.

Els partits tendran una durada de 20 min. Vos demanam puntualitat, ja que no ens volem retrassar dins les hores de l’event. Els partits els arbitrareu vosaltres mateixos, exceptuant els petits que hi haurà un arbit de l’organització. Vos demanam a tots colaboració, ja que el nostre objectiu és passar-ho bé.

A l’arribada al pavelló, heu de passar per a l’oficina a recollir un barral d’aigua i els tickets per al sopar-torrada que celebrarem a la finalització de l’event. Si necessitau mes aigua podeu demanar-na mes a l’oficina.

Disposareu de vestidors, a fi de poder-vos dutxar una vegada hàgeu acabat de competir.

Us recordam, que a la pista no podeu baixar menjar ni begudes que no siguin aigua. Demanam ho respecteu a fi de no embrutar les pistes que són les que haurem d’utilitzar nosaltres per a poder practicar el nostre esport.

Enguany hem organitzat l’event amb competició, ja que es el que ens heu anat demanant. Per tant hi haurà un guanyador a les diferents categories. Podreu revisar el sistema de competició al pavelló. El tendrem penjat a la caseta de control, juntament amb l’horari per si el voleu tornar a consultar.

Els mes petits no han d’abandonar les instalacions sense consentiment dels pares o de la persona responsable d’ells.

Per qualsevol dubte podreu consultar amb els entrenadors que estaran presents a la pista o amb l’organització.

Esperem disfrutar tots amb aquest event, que any a any intentam millorar per a vosaltres.

Gràcies i bon bàsquet.

Salutacions

horarispartits12hores