CRÒNICA PARTIT MINI MASCULÍ

C.B. Pollença – C.B. Sa Cabaneta
Crec que avui hem jugat bastant bé encara que seguim massa irregulars,alternant estones de molt bon joc,tant amb atac com amb defensa amb altres de poca intensitat i concentració. De totes maneres crec que estem agafant una bona línia de joc,els nostres jugadors estan evolucionant bastant bé,cada un dintre del seu nivell i això es veu tant als entrenaments com als partits. Hem de seguir fent feina als entrenaments com fins ara.
De totes maneres hem de pensar que una de les coses més importants és que els nostres jugadors s’ho pàssim bé i pugui fer un esport .

CRÒNICA PARTIT INFANTIL MASCULÍ

C.B. Colonya Pollença 72 – 38 Bàsquet Ciutat d’Inca B

En general bon partit de l’equip infantil. Hi va haver molts moments de bon bàsquet, sobretot a la primera part del partit on es van seguir les ordres tàctiques de forma excel·lent, sabiguent jugar i ocupar els espais, bones passades i selecció de tir, encara que no tant l’encert anotador. Només quan l’equip es va confiar una mica, donat el resultat, les coses no varen ser tan fluides i l’equip deixà de disfrutar.
A part d’això, tot correcte. A continuar entrenant.
Salut a tots.

CRÒNICA PARTIT PREMINI MIXTE

Basquet Ciutat d’Inca MIX – C.B. Colonya Pollença MIX

Molt bon partit un altre cop. Els nostres jugadors/es no deixen de sorprendre’ns. Gran actitud dintre de la pista, ganes de robar pilotes i sobretot ganes d’encistellar-ne moltes més. Molt bona feina com equip, sabent quan ajudar als companys amb bones passades o ajudant amb defensa perquè el contrari no ho tingués fàcil per fer punts.
Enhorabona molt especial per les nostres jugadores que aquests últims partits estan demostrant tot el que porten dintre i a tots els jugadors que les ajuden a què així sigui possible.
Salut a tots!!!

CRÒNICA PARTIT MINI MASCULÍ

C.B. Porto Cristo – C.B. Pollença
Ha estat un partit amb dues parts molt diferents,als 3 primers quarts l’equip contrari ha sortit amb una gran intensitat,així han aconseguit robar moltes pilotes i ficar cistelles bastant fàcils,per la nostra part crec que hem sortit bastant adormits,mos a costat treure ja fos de banda o fons i amb atac no hem estat gaire encertats.
Als 3 darrers ,nosaltres hem reaccionat molt bé,amb una defensa molt agressiva,robant moltes pilotes i anotant moltes cistelles; hem de poder ser més regulars i jugar d’una manera més continuada durant tot el partit.
! Ànims a tots¡

CRÒNICA PARTIT CADET MASCULÍ

Uadis 47 – Pollença 50

Les fases del nostre bon joc van augmentant, diumenge 15 minuts esplèndits on la diferència entre un equip i l’altre pareixia abismal…. però aquesta fase de joc, molt sèria en defensa i alegre en atac, contrasta com la nit i el dia amb la resta de minuts, on l’equip desapareixia i entrava en un estat adormilat i lent que res té a veure amb l’anterior.
Proper objectiu… regularitat, les fases bones han de seguir essent esplèndides i fins i tot millors, però l’important és no perdre de vista el partit en les fases on no estam tan fins mentalment.
Ara a descansar i tornar-hi amb molta força la següent setmana.