CRÒNICA PARTIT MINI FEMENÍ

Darrer partit d’aquesta primera lligueta del mini femení, aquesta setmana hem jugat contra Sant Francesc Llops, va esser un partit a on vàrem jugar bastant bé, però no el suficient be com per aconseguir la victòria.
Are ens toca seguir entrenant fort per preparar nos per la següent lliga, d’aquí a uns dies sabrem quins seran el nostres rivals.

CRÒNICA PARTIT INFANTIL MASCULÍ

C.B. Colonya Pollença 70 – 20 Santa Maria

Sembla que l’equip ha aconseguit retrobar el camí de l’esforç per a disfrutar de jugar. Aquest dissabte, un altre cop, l’equip va sortir disposat a fer feina durant 40 minuts.
Gran inici, sobretot defensivament, encara que un poc erràtics a l’hora d’encistellar. El Santa Maria, amb alguna baixa, va intentar fer front, però es trobà amb un equip concentrat que comença a demostrar un poc el que es busca a la pista. Els tres primers quarts varen esser gairebé perfectes, excepte l’últim on l’equip, degut a la relaxació de la feina feta es va deixar anar. S’entén, però no hem de deixar que això ens passi, es pot disfrutar molt més fent la feina bé.

CRÒNICA PARTIT PREMINI MIXTE

C.B. Colonya Pollença Premini Mix – C.B. Campos Mix.

Molt bon partit, un dels millors de la temporada, el disputat per els nostres jugadors/és el passat dissabte contra un equip ben plantat dins pista com és el Campos. Joc en equip i accions individuals de gran qualitat en atac, juntament amb una gran defensa, feren que el partit fos molt vistós i divertit. Quan juguem tots a una som un equip difícil de batre.
Enhorabona a tots, a continuar divertint-nos als partits i també als entrenaments.

CRÒNICA PARTITS CADET MASCULÍ

SEGONA FASE
S’INDIOTERIA 59 – POLLENÇA 56
Inici de la segona fase com esperavem, lluita fins al darrer segon contra un dels equips forts del grup.
D’aquest partit podem treure 2 conclusions.
La primera i molt important, és impossible lluitar els partits si només estem ficats dins el joc 10 minuts. El partit en dura 40 i si només ens presentam a una ínfima part i regalam la resta a l’equip contrari es fa costa amunt treure-los envant. I no ens hem d’enfadar per la derrota o per errades individuals sino per la nostra pròpia actitud col·lectiva.
La segona i no manco important, és la defensa dels colors, de la identitat. Pollença és un poble de lluitadors i si l’equip contrari lluita més que noltros, vol dir que hem triat el camí equivocat. Els pollencins tenim els “…” més grans i ho hem de demostrar a cada acció del partit. A n’aquest partit evidentment hi va haver molts jugadors de l’equip contrari que es deixaren la pell per l’equip i justament això ens va faltar a nosaltres.
Ara toca espavilar i molt, queda molta competició i no ens podem dormir.
POLLENÇA 54 – PLA 28
Després de treure la conclusió que dominam i entenem la part tàctica, ens queda superar l’escoll de la concentració i intensitat durant els 40 minuts del partit.
Un partit més ens hem limitat a jugar, això si, veritablement bé, durant 15 escasos minuts i moment aïllats. Això, segons el rival, és absolutament insuficient.
La defensa ha estat esplèndida, quan els 5 jugadors de pista han estat concentrats i disposts, i al moment que algú s’ha adormit hem tornat a la defensa insignificant que tan mal gust ens dona.
En atac hem hagut de superar la zona del contrincant, i un cop més, quan hem intentat fer el que entrenam, pensant en les sol·lucions al problema plantejat pel rival, hem aconseguit rompre-la per tots els costat… una altra cosa és ficar la cistelleta, que ens segueix costant molts més esforços dels que voldriem.
Un cop més treure conclusions positives, detectar les errades a millorar i corregir i mirar cap endavant.
I tots desitjam una ràpida recuperació de n’Albert, lesionat durant el partit; i d’en Lluís, intervingut aquesta setmana passada. Tornau aviat!!

CRÒNICA PARTIT CADET MASCULÍ

FINAL PRIMERA FASE PROMOCIÓ

En una lliga tan igualada, aconseguir la regularitat ha estat un dels punts decisius per estar o no estar entre els millors.
Hem quedat a una passa dels llocs que donaven accés a la lluita pel campionat, però els alts i baixos en el joc, ens han duit a molts de resultats inesperats.
Per una banda no hem tengut capacitat per fermar els partits més decisius contra rivals directes i per l’altra hem rendit a un nivell altíssim contra rivals teoricament superiors, arribant a donar algun ensurt.
Tal vegada ens queda millorar la nostra concentració i maduresa en el joc per aprofitar millor les nostres virtuts i afrontar millor els moments d’estrés per obtenir millors resultats.
Així hi tot, i el llarg camí que ens queda per recorrer, hem de pensar que hem tengut a la punta dels dits l’objectiu d’aquesta primera etapa.
Ara toca afrontar amb passió el segon repte de la temporada.

 

CRÒNICA PARTIT MINI FEMENÍ

Novè partit del mini femení, aquesta setmana hem jugat contra Binissalem, a on hem sofrit una derrota contra el primer classificat de la lliga, i hem notat els dos dies d’aturada anteriors, ja que hem estat de festes.
Bé nines a seguir entrenant i amem si el següent partit ens surt millor.

CRÒNICA PARTIT INFANTIL MASCULI

C.B. Sa Cabaneta 10 – 60 C.B. Colonya Pollença

Primer partit de l’any, després de les vacances de nadal i després de la primera derrota de la temporada on les sensacions no havien estat del tot bones. L’equip sabia que havia de tornar a recuperar sensacions que s’havien anat perdent, com el gust per la feina ben feta i la solidaritat entre companys.
Desde el primer segon es va demostrar que els jugadors havien entès el missatge. Ni un segon de descans, bon ritme defensiu i atac fluid.
En resum, partit plàcid i agraït on tots els jugadors varen demostrar que fent feina poden arribar on vulguin. Em de continuar per aquest camí si volem continuar gaudint.
Enhorabona equip.

CRONICA PARTIT PREMINI

C.B. Colonya Pollença MIX – Bàsquet Sineu MIX

Primer partit després de les vacances de Nadal. Es va notar un poc la falta de ritme competitiu, cosa absolutament normal després de 2 setmanes de dinars i regals. A pesar d’un inici un poc adormit, quan els nins i nines es varen despertar ja no varen aturar ni un segon de disfrutar encistellant i jugant com el bon equip que són. Enhorabona equip, a continuar disfrutant.