CRONICA CADET MASCULI

POLLENÇA 54 – SANT AGUSTÍ 68

Bon partit i molt més igualat del que pugui reflexar el marcador, és el que hem viscut avui dins ca nostra.
Hem fet una molt bona feina durant 3 quarts, tal vegada la injustícia ha estat arribar al darrer quart tan igualats al marcador.
Fins al final del 3r quart la defensa ha estat bona, hem millorat la nostra atenció i en alguns moments hem donat passes envant com exigeix el nostre joc.
i en atac hem creat infinitat de situacions d’avantatge que al final s’han desaprofitat.
La passa envant ha estat enorme, però ens falta polir detalls per ser realment competitius contra aquests equips…
Hem de ser un bloc defensiu insuperable, evitant les badades que concedeixen cistelles fàcils.
Hem de ser més efectius de cara a cistella, anotant en situacions segures i creant més situacions a partir del joc col·lectiu. Tenim capacitat per arribar a 80 punts, segur…
I finalment, i tal vegada més important, no hi ha cap motiu a un partit que ens pugui fer perdre els nervis. Hem de sebre controlar millor les situacions d’estres dels partits igualats per donar el millor rendiment en els moments importants.
La setmana que ve, més i millor…

CRONICA PARTIT INFANTIL MASCULI

Bon partit dels nostres jugadors el disputat dissabte.
La sortida a pista no va ser la més adecuada, massa relaxats, cosa que demostrà que qualsevol equip pot lluitar qualsevol partit. Durant 5-6 minuts el partit va estar més o menys igualat (12-8), pero veïent que es podia complicar, els jugadors es possaren a treballar i demostraren del que son capaços si es prenen les coses amb tota la serietat que se’ls demana.
A partit d’aquell moment l’equip entrá en una fase defensiva aclaparadora que no deixà respirar al riival gràcies a la forta pressió sobre la pilota i les linies de passada. Al minut 9 del segon quart es tancà el marcador i el partit quedà vist per sentencia(62-12).
La segona part fou una mica més del mateix, encara que el rendiment decaigué degut a la relaxació provocada pe’l marcador.
Només resaltar que s’ha d’aprendre a sortir al 100%, sense importar el rival, si no volem emportar-nos ensurts innecesaris.
Enhorabona als jugadors pel magnific treball realitzat, i a continuar entrenant amb tota la intensitat si volem seguir per aquest camí que tant ens està agradant a tots.

CRONICA PARTIT LLIGA INFANTIL MASCULI

DAKOTA ALCUDIA 52 – 75 C.B. COLONYA POLLENÇA

Gran debut de l’equip infantil masculí a la lliga.
Ja de l’inici l’equip va demostrar ganes de fer les coses bé davant un rival lluitador, agafant una ventatja de 6-8 punts.
Poc a poc, els nostres anaren imposant una intensa defensa que ens permeté correr i posar així una diferencia de 15 punts. Així i tot no s’aconseguia tancar el partit degut a algunes precipitacions i la dificultat de controlar el rebot davant un Equip més gran que el nostre. Resultat a la mitja part: 28 – 40

La segona part començà amb una sortida intensa de l’Alcudia que ho va posar tot a la pista, imposant el seu fisic i retallant un poc les distàncies. Passats uns minuts d’incertesa, els jugadors van saber mantenir la calma i creure en la feina que havien fet fins al moment. Defensa intensa sobre la pilota , control de les linies de passada i correr a l’atac, provocant així que el rival acabés davallant els braços. Resultat final: 52 – 75

Enhorabona a tots els jugadors per la feina feta i les ganes que van demostrar de continuar millorant dia a dia.

CRONICA PARTIT CADET MASCULI

Pollença 43 – Inca 70

Tercer partit, i seguim aprenent moltes coses. Aquest partit ens ha servit per damunt de tot per entendre que sense intensitat no som ningú, i que si la tenim podem competir contra qualsevol.
La primera part l’hem d’oblidar, mai ens sortiran les coses si les feim sense intensitat i nervi, hem de tenir tensió…
A la segona vàrem ser molt més noltros, ens vam semblar més al que hem de ser. Més equip, més generós, més agressiu, amb més passió…
I les coses que entrenam i que intentam fer cada dia millor es pogueren veuré a l’horitzó.
Si hem entès aquesta important lliçó donarem una passa envant molt gran.
Està al nostre abast, només hem d’allargar la mà per agafar-la i fer-la nostra.

CRONICA PARTIT LLIGA CADET MASCULÍ

Bàsquet Plà 70 – Pollença 65

Aquesta si que és la nostra lliga i podem treure conclusions i valoracions més o manco encertades.
Bon partit el que varem jugar diumenge a Plà. El primer quart va ser el més fluix de tots,
la poca intensitat amb la que entràrem al partit ens va fer anar a remolc tot el temps, i això desgasta molt.
Al segon quart les coses varen començar a canviar, la intensitat va anar pujant fins al final del partit, i és una de les claus que ens han de marcar tota la temporada.
Anam creixent cada entrenament i partit i més que ho hem de fer, hem de ser més equip en atac, treballar juts per un objectiu comú,
en defensa no ens hem de rompre per la meitat, defensar tots de la mateixa manera, units i amb comunicació,
i agafar confiança plena en tot el que feim.
Ha començat la lluita al·lots i podem disfrutar molt tots junts…